xyz122.jpg

Dette indhold er sponsoreret

I en verden hvor alt går hurtigt og verden udvikler sig hele tiden, kan vi alle godt opleve at mistrives og gå igennem hårde perioder. Dette kan skyldes modgang eller udfordringer, men det kan også være indre problemer, som kan stå i vejen for din trivsel.

Når du gerne vil yde dit bedste, så er trivsel og øget performance det bedste for dig. Du kan få redskaber til at opnå dette, så du både kan yde dit bedste, samt få bedre trivsel til hverdag. 

Hos MIND CPH finder du et moderne psykologhus, som har specialiseret sig i at skræddersy hjælp og forløb til ambitiøse mennesker. Så hvis du gerne vil yde dit bedste og få en bedre trivsel, så kan du læse mere om metakognitiv psykologi på denne side

Hjælp for alle

Er du ambitiøs? Vil du gerne trives bedre? Har du nogle mål, som du gerne vil opnå? Hvis du kan svare ja til alle disse spørgsmål, så kan metakognitiv psykologi være svaret. Her får du nemlig konkrete redskaber, som du kan anvende til at håndtere al modgang og alle udfordringer, som du kan møde gennem livet. 

Et metakognitivt forløb er skabt til både private og for folk i erhvervslivet. Fokusset er på at skabe forandringer, skabe bedre trivsel og øge performancen for alle. 

Alle psykologer hos MIND CPH er universitetsuddannede psykologer med speciale inden for metakognitiv terapi. Dermed får du et forløb med høj kvalitet, så du kan mærke en stor forskel i din hverdag. 

Book tid eller tag en snak

Inde på hjemmesiden kan du tage kontakt til MIND CPH. Du kan enten ringe eller sende en mail og stille spørgsmål. Hvis du blot vil booke en tid, så kan du gøre dette online via deres booking portal.

Det er helt gratis og uforpligtende at ringe ind til en samtale. Så hvis du sidder med spørgsmål eller tvivl om hvorvidt metakognitiv terapi er det rette for dig, så tøv ikke med at tage kontakt og stil spørgsmål. 

Kan du ikke komme forbi? Så deltag i online terapi

Med kontor i MIND CPH er der rig mulighed for, at du kan komme ind forbi til din metakognitive terapisessioner. 

Skulle du have problemer med at komme til kontoret, så tilbyder MIND CPH også online terapi. Her foregår alle sessioner online, hvor du får samme behandling og hjælp, blot over en online platform.