xyz122.jpg

Det er den største lykkefølelse at finde ud af, at I er gravide, og I nu venter jeres første eller måske næste barn. Der er intet bedre som følelsen af at mærke det lille liv, der vokser i maven på en. 

Dog er det ikke kun at svæve på en lille lyserød sky, når man er gravid, fordi der for mange kan være nogle komplikationer, gener eller smerter ved lige pludselig at tilføje flere ekstra kilo til ét sted på kroppen. 

Derfor er det vigtigt, at du passer på dig selv, og især når du er gravid, hvor din krop oplever helt nye forandringer, som den ellers ikke går og har haft førhen eller har oplevet i et stykke tid. 

Velvære for dig, som er gravid er derfor utrolig vigtigt for en god oplevelse med graviditeten. Og der er rigtig mange måder, du kan gøre dette på. Læs med her!

Spaoplevelse

Få en professionel til at skabe velvære for dig

Som sagt er der mange måder, som du kan skabe velvære for dig selv på, og især når du er i graviditetsperioden, men det er ikke lige alle ting, der netop virker for dig, og derfor er det godt at prøve noget af. 

Hvis du fx går rundt og har smerter eller spændinger i fx ryg eller hoved, kan du overlade følelsen af velvære til de professionelle, som har 100 % styr på, hvordan de skal klare sagerne. 

Det er nemlig noget, som fysioterapeuter kan hjælpe med gennem en gravid massage, hvor højt uddannede folk tager dig under vingen og beskæftiger sig med dine individuelle problemer på baggrund af det, som du fortæller dem. 

Det er en rigtig god idé at ty til professionel hjælp, for de har styr på, hvad de laver, og hvilke problemer du har. De er uddannet til netop at kunne hjælpe dig med lige præcis dine problematikker. 

En massage, når man er gravid, kan være utrolig dejlig og kan skabe velvære for dig, hvis du har behov for at få lindret smerter eller spændinger, som der kan forekomme under en graviditet.  

Bevæg dig til en følelse af velvære 

Det er måske ikke kun de professionelles hænder, at du skal overlade din velvære til, da der kan være flere måder at skabe velvære på. 

Hvis du oplever ubehag under din graviditet, kan det nemlig også være en rigtig god idé at bevæge sig til en bedre følelse, da bevægelse som fx en gåtur kan skabe en følelse af velbehag og friskhed. 

Dette er også noget, som fysioterapeuter vil kunne give dig nogle redskaber til, da de er specialiseret inden for at bruge styrke og bevægelse til at mindske smerter. 

Men et godt råd til dig der døjer med pludselig ubehag og egentlig bare gerne vil føle sig godt tilpas, så er der ikke noget som en god lang gåtur, der virkelig kan skabe plads til fordybelse og egne tanker. 

Kvinde og massage

Forkæl dig selv med spa og oplev velvære

Nu, når du har prøvet at lægge din velværes skæbne i de professionelles hænder og i sportens hænder, så er der også en helt tredje ting, som du kan gøre for dig selv, når du er gravid, og som du med garanti vil få det godt af. 

Der er nemlig nogle gange behov for, at du sådan helt igennem kan slappe af, uden at nogen forstyrrer dig, og hvor du virkelig kan få lov til at kigge indad og fokusere på din egen velvære. 

Skab et hjemmespa i dit eget hjem, hvor du enten fylder badekarret op med duftende olier, bløde sæber og varmt vand. Men hvis du ikke ejer et badekar, så smør dig ind i en lækker creme, tag badekåben på og stik fødderne ned i et varmt fodbad. 

Det er med garanti noget, som kan skabe velvære for dig, og som kan løsne nogle spændinger i kroppen. Det er helt fantastisk, når du fokuserer på dig selv og har dit velvære som hoved prioritering, så vil du nemlig opleve, at du bliver gladere.

Så om du vælger de professionelles gode massage behandling, tager en tur ud i skoven i et raskt tempo eller skaber hjemmespa med duftende olier, så er det vigtig, at du fokuserer på dig selv, når du er gravid. Det vil både gavne dig og din baby.