xyz122.jpg

Der er desværre mange af os, der sover aldeles dårligt om natten. Og det kan der være flere grunde til. En af de hyppigste har dog med motorikken i vores ansigt at gøre. Den har nemlig stor betydning for den måde, vi får ro på og dermed også slappet af. 

Det kan godt være, at det lyder en smule mærkeligt, men når du er færdig med at læse med her, så vil det helt sikkert give mere mening, og det kan endda være, at du ved, hvordan du fremover sikrer dig selv en meget bedre søvn, så du kommer til at stå frisk og udhvilet op – hver morgen.

Stop med at skade dine tænder gennem natten 

Lyder det som en drøm? Så bør du overveje, hvordan du bruger dit ansigt og specielt din mund og dermed også dine tænder, når du sover. Der er nemlig mange af os, der for eksempel har en tendens til at bide tænder, når vi sover. 

Har man en partner, er det helt sikkert også noget, som man er blevet gjort opmærksom på, idet det udmønter sig i en yderst irriterende lyd. Dog er det ikke kun lyden, der er træls, selve bevægelsen kan også være skadelig for ens tænder, og så kan den også føre til en dårligere søvn.

 

Hvis du, eller din partner, bliver forstyrret af snorken kan der findes snorkeskinne her.

Måske bider du tænder, mens du sover?

Det skyldes, at man ikke får slappet af i ansigtet og dermed står man ofte op med ømhed og måske endda hovedpine eller tandpine. Det er meget ubehageligt og derfor handler det om at tage sig nogle forholdsregler, således man sikrer sig selv den absolut bedste søvn. 

Og her kan det for eksempel være en ide at tage et kig på de fordele, som der er ved en bideskinne. En sådan sørger nemlig for at tænderne ikke tager så meget skade i løbet af natten, når man bider tænder eller måske endda blot lukker dem tæt og hårdt sammen.

Prøv dig frem med en bideskinne fra Antibite

På den måde vil man få sig en bedre søvn, således man står mere frisk og udhvilet op hver morgen og er klar til at gribe de ting, som hverdagen måtte byde på. 

En bideskinne kan derfor gøre en verden til forskel, hvis du synes at du tit oplever ømhed omkring dit ansigt om morgenen, når du står op og burde være både frisk og udhvilet. Hvis det er noget, som du gerne vil forsøge dig frem med, så bør du tage et kig online på en Antibite

Her er der nemlig tale om en bideskinne i den absolut bedste kvalitet.