xyz122.jpg

Krigen i Ukraine bliver værre for hver dag, der går. De civile ofre lider mange store tab, som kan være svære at begribe. Pludselig er det svært at få fat i almindelige dagligvarer, som f. eks. madvarer, medicin, tøj og tæpper. Adgangen til lægehjælp og nødhjælp er dybt begrænset. 

På trods af at vi hører om et højt antal flygtninge i nyhederne, så er der selvfølgelig også mange ukrainere, som ikke har mulighed for at forlade deres krigsramte land. Disse ukrainere har stærkt brug for fornødenheder, så de kan overleve den svære og hjerteskærende situation. 

Røde Kors laver humanitært arbejde i Ukraine

Røde Kors hjælper den ukrainske befolkning. Flere steder i det sydlige Ukraine har de store lagerhaller, hvor de opbevarer basale dagligvarer, medicin og anden form for nødhjælp. Fra lagerhallerne videredistribuere de fornødenhederne til det ukrainske folk. De uddeler blandt andet madpakker og medicinpakker, mens de også tilbyder gratis førstehjælpskurser til ukrainerne og andre frivillige. De har også mobile læge- og sundshedsklinikker, som kan rykke ud i felten og hjælpe skadede civile. 

Røde Kors har også oprettet en række modtagelsescentre i landene, som grænser op til Ukraine. I centrene modtager Røde Kors’ arbejdere flygtninge fra krigen. Når der ankommer en flygtning til et af centrene, får de adgang til mad, rent drikkevand, tæpper og medicin. De får også mulighed for at få lægehjælp og samtaler med en psykolog, da at flygte fra en krig kan være både psykisk og fysisk belastende. 

Vi samler ind til Røde Kors’ vigtige arbejde

Nysport.dk støtter Røde Kors’ vigtige arbejde i samarbejde med en række hjemmesider. Vi laver gratis udgivelser på vores sider, som vores støtter betaler for. På kort tid er der blevet indsamlet over 300.000 kroner til Røde Kors. Nederst i artiklen kan du se listen over bidragsyderne. Der skal gives en stor tak til alle, som har medvirket i indsamlingsprojektet. 

Cosmos Co

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

TrueStory

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.