xyz122.jpg

De fleste mennesker har et eller andet ved dem selv, som de er lidt trætte af, og som de gerne ville lave om, hvis det var en mulighed. Nogle gange er det ting, som man er født med, og som man ikke rigtig kan gøre så meget ved, men nogle gange er man også så heldig, at man rent faktisk kan lave det om. For mange mennesker handler det meget om den måde, hvorpå man opfatter din krop på, da det er noget, som man meget tydeligt lægger mærke til, når man kigger sig selv i spejlet. Og hvis det også er tilfældet for dig, kan du jo eksempelvis tænke over, om du måske skal træne dig til bedre selvtillid – der er rigtig mange, der gør det, og måske vil det også hjælpe for dig. 

Kvinde der træner

En flot og trænet krop

Noget som for rigtig mange kan give meget selvtillid er, hvis man godt kan lide det, man ser i spejlet – og det er jo ofte kroppen. Selvfølgelig vil der altid være noget, som man ikke kan lide ved sig selv – det er næsten ikke til at komme udenom. Men hvis kan gøre noget ved de små ting, så skal man da helt sikkert gøre det, hvis det virkelig er noget, som man kan mærke vil gøre en betydelig forskel. For mange kan det at have en trænet krop gøre, at man bedre kan lide det, man ser, fordi man ved, at man har arbejdet hårdt for det resultat, og fordi man måske oplever, at man også har det bedre med at vise sin krop frem, når man eksempelvis er på stranden. Der er selvfølgelig ikke en bestemt type krop, som er den rigtige, men du kan finde ud med sig selv, hvad du går efter, og hvad du selv synes er pænt – og så er det dit mål.

Udstrækning

Den mentale styrke

En flot og trænet krop handler selvfølgelig først og fremmest om fysisk fremtoning, fordi de mange timers træning på et tidspunkt vil kunne ses på din krop – i hvert fald hvis du har trænet i lang nok tid på den rigtige måde. Men træning er meget mere en fysisk fremtoning – det handler også om den mentale styrke, du pludselig får af at træne. Her er der endnu engang tale om det selvbillede, du får. At træne er først og fremmest også godt for dit hoved, fordi du bruger en masse energi og holder dig aktiv, hvilket er rigtig godt for dit bekymrede hoved. Og derudover er det at gå fra ikke så meget selvtillid til lidt mere selvtillid også ofte en mental ting, som lige skal have et lille skub – og det er eksempelvis her, at træning kan være en stor hjælp for mange. Når du synes, at du har fået trænet din krop tilstrækkeligt og har nået et mål, du er stolt af, handler det bare om at gå verden i møde – måske også med en ny garderobe for at vise din skønne forandring. Her kan du eksempelvis finde et lækkert designerur, som lige sætter prikken over i’et i din forandring til bedre selvtillid.