xyz122.jpg

Som forælder vil du tit rigtig gerne mange ting på én gang. For det første er det enormt vigtigt for dig, at du kan tilbringe tid sammen med dine børn. Men der er sjældent nok timer på dagen, og det er svært at forene arbejde, motion, socialt liv og familielivet med hinanden.

På samme tid vil du gerne have, at både dit barn og dig selv er sundt. Selvom dit barn stadig er ret ungt, eller måske endda en baby, så er det vigtigt for dig, at du skaber gode vaner for barnet vedrørende fysisk aktivitet. Men hvorfor ikke forene de to ting og spare en masse tid? Se her hvordan netop dette kan lade sig gøre.

svømmende børn

Dyrk motion sammen med dit barn

Den tid, hvor du selv eller dit barn dyrker motion, behøver nemlig langt fra at være to separate ting. Du kan sagtens dyrke motion sammen med dit barn og på den måde bruge god og vigtig tid sammen med det.

Der er masser af måder, som du kan gøre dette på. Det er dog ret afgørende, at du vælger en sport, som man kan være sammen om. Det findes der mange eksempler på, men et godt et er svømning.

Derfor er svømning fedt med barn eller baby

Svømning er for det første en sport, der giver rigtig mange forskellige ting. For det første er der konditionstræning. Men der er også masser af motorisk træning og leg. Derfor kan svømning både være gavnligt for en voksen, for barnet og for en baby.

Når du er i vandet sammen med dit barn, så er du virkelig til stede. Du kan ikke høre musik eller tjekke din telefon undervejs, og derfor skaber svømning et fantastisk fundament for samvær. Det er for dig vigtigt, at du husker det rigtige udstyr til både dig selv og dit barn.

mor og barn

Hav styr på sikkerheden

Som voksen er der stor sandsynlighed for, at du bare kan det der med at svømme. Du er måske langt fra ekspert, men du kan holde dig flydende, og du kan komme fremad. Sådan er det ikke nødvendigvis for dit barn – og slet ikke for din baby.

Derfor skal du sørge for sikkerheden gennem det rigtige udstyr. Et godt eksempel kunne være en svømmevest til børn, der både fungerer isolerende og hjælper barnet eller babyen med at flyde. Med denne på, kan du fokusere på at lege og svømme med dit barn.

Har du selv det, du skal bruge?

Selvom du næppe behøver badevest eller badevinger, så er svømning en udstyrssport. Derfor kan du med fordel tænke over, om du har det nødvendige svømmeudstyr, der skal til. For eksempel skal du være udstyret med badebukser eller badetøj – og måske også dykkerbriller og svømmefødder.

Et godt tip kan være at købe svømme udstyret til dig selv og din baby online. Her kan du finde produkter af høj kvalitet, som samtidig er en del billigere end det, du finder i butikkerne. På den måde kan du dyrke sport og være sammen med dit barn, uden at det koster en masse.