xyz122.jpg

Det er en god ide spise sundt og vælge at motionere. Dog skal man også være opmærksom på, motion kan gøre skade, hvis man ikke passer på. I de fleste træningsformer presser man musklerne til det yderste, mens det samtidig gør dem stærkere. 

For de ikke bliver overanstrengt, eller bliver til en skade, så skal man lære at restituere. Der er flere måder, hvorpå man kan beskytte sig bedst muligt mod skader. 

sundhed

Opvarmning er en vigtig faktor for din krop

Mange glemmer opvarmningen. Dette er især, hvis man skal ud og løbe en tur. Dette er dog en fejltagelse, og kan være med til at dine muskler kommer til skade. Opvarmningen er med til at varme dine muskler op, og kan på den måde, bedre håndtere presset. 

Opvarmningen behøver ikke at være meget krævende, men så længe du sørger for dine muskler, får en form for bevægelse, før du begiver dig ud. 

Lyt til din krop under hele træning

En anden vigtig faktor er, imens du er i gang med at træne. Her er det super vigtigt, at du lytter til din krop. Din krop fortæller mange ting – blandt andet hvis du presser den for meget. Det er derfor enormt vigtigt, at du giver dig selv lov til at lytte til din krop.

Hvis noget begynder at gøre ondt, så er det vigtigt at stoppe op og finde ud af, hvorfor det gør ondt. Hvis man ignorerer disse ting, kan man i sidste ende overbelaste sine muskler, og ende ud i en længerevarende skade. 

Din krop skal have forkælelse efter træning 

Det er vigtigt, at din krop får ekstra forkælelse efter træning. Mange glemmer at kroppen har brug for behandling efter træningen. Det er her, at man sørger for, at kroppen kan blive klar til træning igen. Her skal man huske at strække ud. Dette gælder hele kroppen, og især de parter som særligt har været udsat. En anden vigtig ting er at restituere. Restitution er kroppen der skal samle sig igen før, man udsætter den for pres igen. Det er den pause som er imellem dine træningsdage. Det er vigtigt at give din tid ro og få den klar igen. 

jogging

Opnå hurtigere restitution med recovery boots 

Er man elitesportsudøver, så har man nok også et ønske om at restitutionen skal gå hurtigere. På den måde vil man hurtigere kunne komme til at motionere igen. Recovery boots er med til at hjælpe mod hurtigere restitution. De er lavet specielt til personer, som ønsker hurtigere restitution af forskellige årsager. Recovery boots øger blodgennemstrømningen og gør dine muskler hurtigere klar. De har den effekt, at de fjerner trætheden i dine muskler, samtidig med at de mindsker inflammation. Det er en god investering for dem, der ønsker at komme i gang hurtigt igen.