xyz122.jpg

Det kan være, at du står og skal være med til at planlægge en polterabend i den nærmeste fremtid og er i dilemma om hvilke aktiviteter, der skal indgå. Skal det have gommen i centrum, eller skal det aktivere alle gæsterne? Det er en svær balancegang, men man kan godt lave en blanding af det. Du kan her finde forslag til nogle aktiviteter, som du kan bruge til polterabend. Det vigtigste med dagen er, at det bliver en god dag, som gommen sent vil glemme. Det er også afhængigt af gæsterne, som jo er nogen, gommen holder af, derfor skal du også huske på, at aktiviteterne ikke er altafgørende. De skal bare sætte rammen for en hyggelig dag.

Padel tennis

En af de aktiviteter, som man kan lave for at aktivere alle, er en padel tennis turnering. Det er sjovt, og det er muligt at dele sig ind i hold. Hvis du ikke kender det, så er det en sport, som er blevet virkeligt populært det seneste stykke tid. Man spiller tennis i et ‘bur’, hvor man kan bruge væggene lidt ligesom i squash. Banen er lidt kortere, og det handler ikke helt på samme måde om bare at smadre igennem. Derfor kan flere være med til det, og det er nemmere at få et spil op at køre, selvom man ikke er super trænet. Derfor burde de fleste kunne være med på et spil padel.

Paintball

Igen en aktivitet hvor alle kan være med. Det sjove er dog, at der også kan blive lavet lidt pinligt for gommen. Han kan komme i et kostume, og så kan alle andre få lov til at give ham et par skud. Der er selvfølgelig lidt en ond ting, men det kan heller ikke passe, at gommen skal have lov til at gå helt smertefrit gennem dagen. Det er trods alt en polterabend. Derudover er der også bare et sjovt konkurrenceelement i det, hvis der bliver spillet på hold.

Zumba

Du kan udfordre de andre ved at arrangere dans – I kan tage til zumba eller en anden form for dans. Det kan være sjovt at se hinanden i en anden setting, end man er vant til, og hvis der er nogen, der ikke kender hinanden til polterabend, er det godt til at bryde isen. Det er sjovt, og det er sundt at bevæge sig på den måde – og så kan I alle få nogle gode moves, I kan vise til bryllupsfesten.