xyz122.jpg

Motion er en del af manges hverdag. Motion har rigtig mange fordele med sig. Det er også i dag anbefalet, at man mindst laver 30 min motion hver dag. Dette er for at få kroppen igang, samt opleve mere energi i hverdagen. Der er mange sportsgrene man kan vælge at dyrke. Træning kræver forberedelse, men det kræver ligeså meget arbejde efter endt træning. Der er her samlet enkelte tips, for at få den bedste træning.

Før du går i gang – husk disse enkelte ting

Umiddelbart tænker mange, ikke der skal meget forberedelse til for at motionere. Dog er dette ikke tilfældet, tværtimod er der nogle vigtige ting at huske. En af de mest væsentlige ting er at opvarme. Opvarmingen er med til at varme din muskler op. På den måde undgår du bedst muligt at få skader under træning. Derudover kan du forberede dig med at have medbragt vand. Du skal også huske at medbringe sportsudstyr, som kræves. På den måde er du bedst muligt forberedt til en god gang træning.

kvindeløb

Hvad skal du være opmærksom på under træning?

Under motion er der også nogle faktorer som er gode at have for øje. Man skal gerne kunne mærke at man dyrker motion, men det skal ikke være smerter. Begynder du at få smerter under træning, så er det vigtigt du stopper op. Dette kan være en alarm for, at du gøre noget forkert, eller at du overanstrenger din krop. Det er vigtigt at lytte til sin krop. Derudover er det også super vigtigt at drikke vand hele tiden. Dette er for at forhindre dehydrering. Med disse ting i mente, så vil du opleve træning være mere givende og effektiv.

Husk din krop dage efter træning

Mange glemmer at tage vare på deres krop efter træning. Den bliver ofte glemt, fordi nu har man jo trænet. Dog er det super vigtigt at behandle sin krop efter træning. Dette betyder man blandt andet skal huske at strække ud efter endt træning. Dette er for at dine muskler ikke bliver skadet. Udover udstrækning så er restituering rigtig vigtigt. Der er her du giver kroppen lov til at blive klar til mere træning.

Man kan restituer på mange forskellige måder. En god måde er gennem søvn. Det er derfor vigtigt at have en god seng, som tillader kroppen at slappe helt af. Vi er ligesom hunde, som efter en lang dag har brug for at ligger i en seng, se her.