xyz122.jpg

Badminton er en rap sport. Det går hurtigt, og du skal være let på benene. Du skal i det hele taget bevæge dig hurtigt og tænke hurtigt, for fjerbolden bevæger sig med en vis fart, som er et grundvilkår i badminton.

Ud over din egen træning så kan du optimere din præstation på badmintonbanen ved at have det rette udstyr. Det gælder både selve ketsjeren og dine sko. Når de ting er i orden, så får du meget mere ud af dit spil.

Den gode ketsjer

Der er en verden til forskel på en halvskidt ketsjer, som ikke har været opstrammet i årevis og så en super god ketsjer, som får nye strenge og bliver opstrenget regelmæssigt. Den reagerer langt hurtigere og rammer fjerbolden mere rent og præcist. Det gør dig til en endnu bedre spiller, at du har en ketsjer, der er i orden.

De gode badmintonsko

På samme måde kan dine badmintonsko gøre en enorm positiv forskel på dit spil. Sørg for altid at have nogle sko, som sidder perfekt, som ikke er slidt og som er beregnet til at spille badminton i.

Også her vil du opleve en verden til forskel, hvis du er vant til at spille i et par sko, som er mere eller mindre tilfældigt grebet i din samling af sko derhjemme.

Et par gode badmintonsko skal kunne få dig til at yde dit bedste på en badmintonbane. Det vil blandt andet sige, at de støtter din fod bedst muligt, at de står fast, men kan flytte sig hurtigt og at de er stødabsorberende. Når en sko kan leve op til disse krav, så vil den kunne løfte dit badmintonspil til et højere niveau.

badminton

Din egen træning

Nu gør en god ketsjer og et par gode sko jo ikke en god badmintonspiller alene. Den vigtigste del af den fortjeneste ligger i din egen træning. Uden den kan du have en nok så god ketsjer og et par nok så gode badmintonsko, uden at det ændrer noget videre på dit niveau.

Det koster træning og atter træning. Gode sko og en god ketsjer kan gøre din træning både sjovere og mere effektiv. På den måde kan man godt sige, at de er stærkt medvirkende til at forbedre din form og dit spil. Men det meste af arbejdet med træningen er du nødt til at gøre selv.

Badminton er sjovest, når tingene lykkes

Alt er sjovere, når du kan. Det gælder også badminton. Når du kommer så langt med dit spil, at du kan få dit spil og dine trin til at lykkes bedre og bedre, så bliver det endnu sjovere at spille.

Når regelmæssig træning og godt udstyr går hånd i hånd, så kan udviklingen ske.