xyz122.jpg

Der er mange, der gerne vil tabe sig, og som forsøger at gøre det på en masse forskellige måder. Der er nogle, der næsten leder efter ”hemmeligheden” bag det at være slank. Men det er faktisk ret simpelt, hvis man kigger på det rent videnskabeligt. Det handler nemlig ”bare” om, at man forbrænder flere kalorier, end man indtager. Det lyder simpelt – og det er det også i teorien. Det er når, at man skal udføre det i praksis, at det bliver sværere. I denne artikel kan du læse om nogle aktiviteter, du kan lave i din hverdag, som forbrænder en masse kalorier.

rulleskøjter

Find træning med en direkte belønning

Det behøves langt fra at være kedeligt at forbrænde kalorier. Der er mange aktiviteter, hvor man bevæger sig, mens det også er sjovt. Når man dyrker motion på denne måde, så får man det, som man kan kalde for en ”direkte belønning”. Det betyder, at motionen er sjov, mens du dyrker den. Det betyder også, at det er meget nemmere at tage sig sammen til at udføre sporten. Hvis man derimod træner med formålet om at tabe sig eller få større muskler, så får man det, man kan kalde for en ”indirekte belønning”, og det kan være meget sværere at tage sig sammen til.

Du kan dyrke mere sex

Man kan faktisk virkelig forbrænde mange kalorier ved at dyrke sex. Sex er godt og sundt – men man skal naturligvis have lyst til det, det er klart! Når man har været sammen med sin partner længe, så er det helt naturligt, at man på et tidspunkt har mindre sex. Her kan det være en god idé at forsøge at prøve noget nyt i soveværelset, så det hele kan blive lidt spændende igen. Du kan f.eks. overraske din kæreste med frækt undertøj, som du kan finde på Fraektundertoej.dk.

glad kvinde

Du kan stå på rulleskøjter

En anden måde, man kan dyrke motion på, som der virkelig også kan være sjov, er rulleskøjter. Det kan godt være lidt skræmmende og svært, når man først skal i gang, men det er også en del af det, der er sjovt.