Recovery boots – guide og anmeldelser af de bedste på markedet

recovery boots restitution

På grund af den store interesse for recovery boots, har vi kigget på nogle af de mest populære varianter på markedet i dag. Til udarbejdelsen af denne oversigt har vi således skævet til tests og anmeldelser af disse for at kunne give dig et fornuftigt overblik over dine valgmuligheder. Samtidig kan du læse meget mere om, hvad recovery boots kan gøre for dig, og hvordan du finder netop den model, som passer til din livsstil. Læs med her og bliv klogere, inden du køber.

De bedste recovery boots på budget og til nybegyndere

Da recovery boots stadig er et relativt nyt fænomen, så er der helt naturligt mange nybegyndere på markedet, som stadig prøver produktet af for første gang. Derfor har vi kigget på nogle modeller, som både er ganske simple at håndtere, men som heller ikke koster alverden. Disse modeller vil være perfekte at overveje for dig, som er helt ny inden for recovery boots eller dig, der har et stramt budget.

YourBoots Recovery Boots Basic – Perfekt til nybegynderen

recovery-boots-model-basic

Tjek prisen her ⏩

Om “YourBoots Recovery Boots Basic”

YourBoots er en dansk producent og forhandler af recovery boots, som allerede har taget mange danske eliteatleter med storm. Det gør de blandt andet på grund af deres gode produkter, som er gennemtænkte og af høj kvalitet. Er du helt ny inden for brug af recovery boots, eller søger du den mest simple model på markedet – enten fordi dine behov ikke er større eller fordi du blot vil prøve det af – så er Your Boots Recovery Boots Basic det absolut ideelle valg.

YourBoots Recovery Boots Basic har fire kamre. De tilbyder god og effektiv drænage, som samtidig har en blød og naturlig overgang mellem de forskellige kamre. Der er således tale om recovery boots, som er utroligt behagelige at anvende. Samtidig er de meget simple og nemme at håndtere og gennemskue både for dig, som er helt ny eller dig, der blot ønsker et let tilgængeligt ”plug and play” produkt.

De kan erhverves til en utroligt fordelagtig pris, og YourBoots tilbyder som altid prisgaranti, hvilket betyder, at du er garanteret den laveste pris på netop denne type produkt på tværs af hele markedet. Som altid får du brugbart udstyr med, når du køber fra YourBoots, heriblandt transporttaske og ledningsbeskyttere.

Derfor bør du overveje disse recovery boots:

 • Det oplagte valg til nybegynderen
 • Nem og ligetil at håndtere
 • Fund til prisen
 • Effektiv drænage
 • Fire kamre
 • Transporttaske, ledningsbeskyttere mm. medfølger

Optima Sport Recovery Boots Basis K4 – til dig, der blot ønsker drænage

Optima Sport Recovery Boots Basis K4 – komplet sæt

Tjek prisen her ⏩

Om “Optima Sport Recovery Boots Basis K4”

Danske Optima Sport leverer recovery boots af høj kvalitet med øje for dine behov som sportsudøver. Deres basismodel giver god værdi for pengene, og der er i høj grad tale om et kvalitetsprodukt med gennemtænkte funktioner. Basismodellen har fire kamre, som kan slås til og fra efter behov. Der medfølger fjernbetjening og selve maskinen er udført med tegn og billeder, så den er intuitiv og nem at håndtere.

Basismodellen har primært til formål at yde lymfedrænage. Presset der lægges omkring dine ben er behageligt, og du kan nemt slappe af med en film eller bog samtidig. Disse støvler vil være et godt valg til dig, der udelukkende søger recovery boots for muligheden for drænage. Det betyder samtidig også, at hvis du ønsker recovery boots med flere forskellige programmer (og mulighed for massage), bør du formentlig ikke vælge denne model. Her kan nogle af de mere avancerede pro-modeller anbefales i stedet for. Der medfølger praktisk transporttaske.

Derfor bør du overveje disse recovery boots:

 • God værdi for pengene
 • Primært designet til drænage
 • Fire kamre
 • Fjernbetjening og transporttaske medfølger

YourBoots Recovery Boots Pro – oplev behagelig to-trins massage

Recovery Boots – Model Pro – med 4 kamre

Tjek prisen her ⏩

Om “YourBoots Recovery Boots Pro”

Hvis du stadig er lidt ny inden for recovery boots, så kan det måske være relevant for dig at overveje YourBoots Recovery Boots Pro. De er nemlig ikke helt så avancerede og koster også mindre end mange af de alternative modeller på markedet lige nu.

Støvlerne har fire kamre, hvilket vil være tilstrækkeligt for mange. De fire kamre kan selvfølgelig aktiveres og deaktiveres efter behov. De fire kamre sikrer, at du får afhjulpet væskeophobning og ømhed i de mest almindelige områder på benene (fod, læg og baglår). Med YourBoots Recovery Boots Pro kan du nyde tre forskellige programindstillingerne. Det første er massage, som kan hjælpe dig med muskelspændinger og -ømhed. Det andet program er effektiv drænage, som fjerner væske og øger blodcirkulationen. Tredje program er en to-trins massage, som giver en behagelig overflademassage.

Som altid med YourBoots får du prisgaranti på dit produkt, hurtig levering og lækkert ekstraudstyr såsom transporttaske og ledningsbeskyttere.

Derfor bør du overveje disse recovery boots:

 • Godt forhold mellem pris og kvalitet
 • Fire kamre
 • Tre programmer (effektiv massage og kvalificeret drænage)
 • Prisgaranti
 • Transporttaske, ledningsbeskyttere mm. medfølger

De bedste eksklusive recovery boots

Har du allerede erfaring med recovery boots, eller ved du blot, at du får brug for mere fleksibilitet, flere kamre og mange funktioner, så er premiumklassen noget for dig. Her har vi fundet tre skarpe modeller, som alle tilbyder lidt ekstra end de andre modeller på markedet i dag.

YourBoots Recovery Boots Pro+ – oplev fuldt tryk i alle fire kamre

Recovery Boots – Model Pro+ med 4 kamre

Tjek prisen her ⏩

Om “YourBoots Recovery Boots Pro+”

Hvis du er glad for pro-modellen, men savner flere programmer, så er Your Boots Recovery Boots Pro+ nærmest det mest oplagte valg overhovedet. Her får du nemlig samme gode kvalitet, fire effektive kamre, men endnu mere indhold end pro-modellen. Du får nemlig både mere lidt mere kraft og flere funktioner og vælge mellem, så du kan få mest mulig glæde ud af din behandling med dine recovery boots.

Udover de tre programmer fra pro-modellen, kan du også prøve fuldt tryk i alle fire kamre samtidig (lidt som okklusion). Derudover kan du prøve et kombinationsprogram med lymfedrænage og dobbelt massage eller massage, dobbelt massage og fuldt tryk.

Pro+ modellen er således et godt valg til dig, som måske ikke er professionel atlet, men som stiller krav til og ved, hvad du gerne vil have ud af dine recovery boots. Som altid medfølger, transporttaske, manual, fjernbetjening, touch display og andet, når du køber fra YourBoots.

Derfor bør du overveje disse recovery boots:

 • Ideelle til dig, der søger en opgradering fra pro-modellen
 • Fire kamre
 • Seks programmer
 • Prisgaranti
 • Masser af lækkert ekstraudstyr (fx fjernbetjening og transporttaske)

YourBoots Recovery Boots Ultimate – den ultimative restitutionsoplevelse

Recovery Boots – Model Ultimate – med 8 kamre

Tjek prisen her ⏩

Om “YourBoots Recovery Boots Ultimate”

Er du på udkig efter den virkelig avancerede oplevelse, og vil du stadig gerne have masser af lækkert ekstraudstyr og høj værdi for pengene, så er det værd at overveje denne model fra YourBoots. YourBoots Recovery Boots Ultimate har hele otte kamre og seks forskellige programmer, du kan bruge efter behov.  De otte kamre sikrer, at du får gavn af dine recovery boots lige præcis på det område, som er problematisk for dig. Med de seks forskellige programmer kan du blandt andet nyde massage, drænage, dobbelt massage, fuldt tryk i alle kamre på samme tid, samt en kombination af disse.

En stor fordel ved YourBoots er, at du altid får en masse lækkert og brugbart ekstraudstyr med, som gør din oplevelse med netop disse recovery boots endnu mere fornøjelig. Blandt andet får du transporttaske, fjernbetjening, dustbag og ledningsbeskyttere med, så du kan passe godt på dine recovery boots længere.

Derfor bør du overveje disse recovery boots:

 • Hele otte kamre
 • Seks forskellige programmer
 • Prisgaranti
 • Transporttaske, dustbag, ledningsbeskyttere mm. medfølger

Video: se hvordan Yourboots maskiner virker

Optima Sport Recovery Boots Ultima K8 – mindre kamre for mere dybdegående massage

Optima Sport Recovery Boots Ultima K8 – komplet sæt

Tjek prisen her ⏩

Om “Optima Sport Recovery Boots Ultima K8”

Hvis kun det bedste er godt nok, så bør du i stedet overveje Optima Sport Recovery Boots Ultima K8. Disse har til formål at sikre dig hurtig restitution mellem dine træningssessioner, så du slipper af med de tunge ben og kan komme tilbage til sporten med fornyet energi. Samtidig kan disse støvler forebygge eller forkorte skadeperioder.

Der er hele otte kamre i disse recovery boots, og de kan selvfølgelig aktiveres eller deaktiveres efter behov, hvilket giver mulighed for en fokuseret indsats. Modsat mange andre modeller, så er disse designet med mindre kamre, hvilket kan give dig en mere dybdegående massage.

Støvlerne fremstår i en flot og gennemført sort finish. Ved køb af disse recovery boots får du også en smart transporttaske, en fjernbetjening og selvfølgelig selve maskinen, støvlerne skal kobles til.

Derfor bør du overveje disse recovery boots:

 • Hele otte kamre
 • Kamrene er mindre, hvilket giver dybere massage
 • Flot sort finish
 • Transporttaske og fjernbetjening medfølger

De bedste recovery boots i mellemklassen

Modellerne i mellemklassen er formentlig dem, der vil passer til flest forskellige sportsudøvere, da de som oftest tilbyder de mest basale funktioner plus lidt ekstra.

Optima Sport Recovery Boots Pro K6 – den flotte mellemklassemodel

Optima Sport Recovery Boots Pro K6 – komplet sæt

Tjek prisen her ⏩

Anmeldelser

Disse støvler har fået flotte anmeldelser af forbrugerne. Faktisk er der kvitteret med 4/5 stjerner på tværs af over 20 anmeldelser. Danske iloebesko.dk, som jævnligt laver tests af løbesko, har også testet disse recovery boots og givende rosende ord med på vejen som følge af den succesfulde restitution.

Om “Optima Sport Recovery Boots Pro K6”

Ønsker du en lidt mere avanceret model, så kan Optima Sport hjælpe dig igen. Deres Optima Sport Recovery Boots Pro K6 er nemlig lidt mere avanceret og lidt mere lækker, og her får du seks kamre, som du kan tilpasse efter behov. Det betyder større fleksibilitet og flere valgmuligheder, så du nemt kan skræddersy netop den session, du ønsker.

Den er designet med henblik på både drænage og massage. Den har et kammer til foden, to kamre omkring læggen og hele tre kamre omkring lårene, hvilket giver dig mulighed for at fokusere lige præcis på det område af muskelgrupperne, som trænger til omsorg og pleje.

Presset fra støvlerne øger blodgennemstrømningen, hvilket tilfører ilt og næringsstoffer til musklerne, så du opnår hurtigere restitution.

Som altid fremstår recovery boots fra Optima Sport i en lækker og moderne sort finish, og der medfølger både fjernbetjening, transporttaske og den intuitive maskine, som er let at betjene. Denne model vil være et godt valg til dig, som måske allerede har lidt erfaring med recovery boots, og ved at du udover drænage også gerne vil have mulighed for massage.

Derfor bør du overveje disse recovery boots:

 • En ideel mellemklassemodel
 • Seks kamre
 • Mulighed for både massage og drænage
 • Fjernbetjening og transporttaske medfølger ved køb

Reecover Recovery Boots – skræddersy oplevelsen med trykstyring

REECOVER RECOVERY BOOTS

Tjek prisen her ⏩

Anmeldelser

Andre forbrugeres oplevelse af et produkt er som hovedregel en god ting at holde øje med, og der er kun én ting at sige om disse recovery boots i den forbindelse: Forbrugerne er absolut vilde med dem. De mange femstjernede anmeldelser nævner blandt andet, at netop disse støvler utroligt god kraft, dræner optimalt og sikrer høj grad af restitution.

Om “Reecover Recovery Boots”

Hvis du ønsker at forkæle din krop med et par virkelig lækre recovery boots, så kunne disse fra Reecover være et godt bud.

Disse recovery boots har seks kamre, som kan tændes og slukkes efter behov, så du får fokus på netop de områder, som har brug for det, og samtidig kan skåne områder med skader eller sår. Som noget ganske unikt har disse støvler også trykstyring i maskinen, så du helt selv kan bestemme niveauet for det tryk, der skal placeres på dine ben. Du kan vælge frit mellem 30 til 250 mmHg.

Reecover Recovery Boots har hele seks programmer, som blandt andet kan tilbyde dig massage, drænage af lymfer, restitution, og en kombination af disse programmer. Du indstiller nemt dine recovery boots på den medfølgende maskine, som har let aflæselige knapper med billeder, der indikerer de forskellige funktioner.

Derfor bør du overveje disse recovery boots:

 • Eksklusive støvler i sort finish
 • Seks kamre
 • Seks programmer (herunder drænage og restitution)
 • Trykstyring (30 til 250 mmHg)
 • Flotte brugeranmeldelser

Hvad er recovery boots?

Recovery boots er stadig et ganske nyt fænomen inden for sport og træning, og derfor er det også naturligt at stille spørgsmål til, hvad de egentlig er. Kort sagt er det en form for kompressionsbukser eller -støvler, som du kan tage på efter endt hård træning. Recovery boots bruger teknikker fra kompressionsterapi for at sikre hurtigere restitution mellem hårde træningspas.

Hvad gør recovery boots?

kompression læg

For at forstå hvad recovery boots gør, skal du vide lidt om, hvordan de er lavet. De består af forskellige kamre, som kan trække sig sammen, så der opstår et tryk omkring benet. Når du tager recovery boots på og indstiller din maskine, så øges trykket rundt om benet, hvilket netop er konceptet bag kompressionsterapi.

Kompressionsterapi kan bruges til at afhjælpe flere forskellige slags ubehag i kroppen, herunder lymfødem, gigt, kramper, ømme muskler, væskeophobning, dårlig blodcirkulation og uro i benene.

Når du træner hårdt, ødelægges dele af muskelvævet gennem mikroskopiske revner, hvilket forårsager ømhed. Samtidig ophobes væsker omkring musklerne, som er fyldt med affaldsstoffer. Kroppen reparerer selv vævet og fjerner disse affaldsstoffer og overskydende væske fra området, men det kan tage tid, og derfor er restitution mellem træningssessioner så vigtige. Særligt hvis du træner en meget hård og krævende sport, hvor krop og muskler er under pres i længere tid (for eksempel nogle typer crossfit, maraton, triatlon, cykelløb og så videre). Her kan særligt ømhed og væske i benene være et problem, hvorfor der netop er opstået et marked for kompression til disse muskelgrupper.

Teknologien bag recovery boots har således til formål at øge hastigheden på restitutionen gennem kompression. Når trykket består over længere tid, tvinger det nemlig væske væk fra benene. Trykket lader i virkeligheden de lymfatiske og kardiovaskulære systemer fremskynde fjernelsen af metabolisk affald, hvilket er beregnet til at fremskynde gendannelse og filtrere mælkesyren ud af systemet.

Hvordan bruger man recovery boots?

Det er heldigvis ganske nemt at bruge recovery boots. I virkeligheden er de udformet som en slags restitutions bukser med to separate bukseben, og du skal blot tage en på hvert ben og lukke dem (de fleste har i dag lynlås). Herefter forbindes bukserne til kompressionsmaskinen via en ledning, og det ønskede program indstilles.

For eksempel kan du vælge almindelige drænage, massage eller et kombinationsprogram. Du kan også vælge, om alle kamre skal aktiveres eller kun nogle af dem. Dette afhænger af, om du har skader, som du gerne vil skåne eller blot ønsker at fokusere på en enkelt muskelgruppe. Nogle recovery boots har trykstyring, mens andre har forskellige typer af massageprogrammer. Samtidig vil nogle give dig mulighed for at indstille tiden, mens andre har tidsindstillede programmer.

Behandlingen er hverken smertefuld eller ubehagelig, og du kan nemt slappe af, se en serie eller læse, mens du restituerer. Du skal således ikke have ondt, når du bruger disse støvler, og hvis det begynder at være smertefuldt, bør du stoppe behandlingen.

Derfor skal du bruge recovery boots

Recovery boots har kort sagt til formål at give dig hurtig og effektiv restitution. De gør dig i stand til hurtigere at vende tilbage til din sport, men kan samtidig anvendes som en behagelig selvforkælelse efter hård træning. Flere topatleter synes nemlig, at denne form for restitution er decideret rart og afslappende.

Recovery boots passer ikke til alle, og de er primært relevant at overveje for dig, som træner hårdt enten til hverdag eller jævnligt. Du skal bruge dem, hvis du ofte har problemer med meget tunge og væskefyldte ben efter træning, eller hvis du er generet af at skulle restituere i mange dage mellem dine træningspas.

Hvis du er på udkig efter lidt selvforkælelse bør du også bruge recovery boots med massage. De kan nemlig afhjælpe muskelømhed. Selvom de sjældent fjerner muskelømhederne helt, kan de gøre en stor forskel i den rigtige retning. Det kan være en stor fordel for dig, som ofte døjer med doms (delayed onset muscle soreness) efter træning.

Hvilken størrelse skal jeg bruge?

Når du skal finde recovery boots, skal du som tommelfingerregel vælge størrelse ud fra din højde. Mere konkret skal du vælge størrelse ud fra længden på dine ben. Der findes som udgangspunkt tre forskellige størrelser: standard, lang og ekstra lang.

 • Standard recovery boots passer til personer, der måler mellem 160 og 175 cm i højden. Det svarer typisk til en benlængde på 50 til 70 cm.
 • Lange recovery boots passer som udgangspunkt til personer, der måler mellem 175 og 185 cm i højden. Det svarer nogenlunde til en benlængde på mellem 75 og 85 cm.
 • Ekstra lange recovery boots passer som hovedregel til personer, der måler mellem 185 og 200 cm i højden. Det svarer ofte til en benlængde på mellem 90 og 110 cm.

Hvis du har mulighed for det, bør du altid måle din benlængde for at finde den rigtige størrelse. Her bør du måle fra anklen (toppen af foden) til dit skridt. Ligger du mellem to størrelser, kan det anbefales at vælge størrelsen over.

Hvornår skal jeg bruge recovery boots?

recovery boots behandling

Kort sagt skal du anvende recovery boots, når du har brug for det. De er beregnet til brug efter træning, når du oplever tunge ben, der er ømme og væskefyldte. Du bør derfor ikke nødvendigvis bruge dem lige efter træning, men kan vente og se, om restitution bliver en udfordring for dig. Du bør også kun anvende dem, når du har haft en virkelig hård og krævende træning. For eksempel kan det være en glimrende måde at opnå hurtigere restitution efter cykling. De kan også anvendes efter du har løbetrænet hårdt, eller hvis du for eksempel surfer eller dyrker forhindringsløb.

Teknologien bag disse kompressionsbukser kan give dig, hvad der svarer til omkring 24-48 timers restitution gennem en halv times behandling. Det er derfor heller ikke meningen, at du skal bruge dem i flere timer ad gangen.

Dette skal du overveje inden køb

Dette produkt kan være et af de vigtigste træningsapparater, der skal hjælpe dig til en mere effektiv krop og skal hjælpe dig tættere på dine mål. Derfor er det nødvendigt at gøre dig nogle overvejelser, inden du køber. Det gør det nemlig lettere for dig at vælge netop den model, der passer til din livsstil, dine forventninger og dine behov. Som minimum bør du stille dig selv de følgende tre spørgsmål:

Hvor stort er dit behov?

Træner du ofte hårdt eller er det kun ganske få gange om året, at du virkelig sætter kroppen på prøve (for eksempel en triatlon eller en decideret ironman). Er dit behov lille, kan du måske nøjes med en basismodel, mens du formentlig bør overveje en mere avanceret version af recovery boots, hvis du regner med at bruge den ugentligt.

Hvor avancerede skal de være?

Recovery boots bliver brugt til mange forskellige ting. De fleste bruger dem primært til drænage – altså til at fjerne ophobet væske fra benene. Til dette formål kan du langt hen ad vejen bruge basismodeller. Ønsker du dog mere avancerede funktioner (såsom forskellige typer massage eller trykstyring) kan det anbefales at vælge en mellemklasse- eller topklassemodel.

Hvad er dit budget?

Sidst men ikke mindst bør du selvfølgelig tænke over dit budget. Disse støvler er ikke helt billige, men samtidig kan det være en virkelig god investering for mange. Hvis dit budget er stramt kan du overveje at finde recovery boots tilbud, hvor der ofte er mange penge at spare i forhold til den vejledende salgspris. I tilfælde af nogle kampagner og udsalg vil du kunne finde recovery boots priser reduceret med 10, 20, 30% eller mere.

Recovery boots kamre

Et andet vigtigt spørgsmål, når du skal vælge recovery boots er, hvor mange kamre du gerne vil have. Forskellige modeller har forskellige antal kamre. De fleste recovery boots har enten fire, seks eller otte kamre. Hvert kammer har mulighed for at yde et tryk på dit ben, og hvert kammer kan aktiveres eller deaktiveres efter behov. Derfor skal du overveje, hvilken grad af fleksibilitet du gerne vil have. Jo flere kamre dine recovery boots har, desto mere kan du finjustere din behandling ned til de enkelte muskler.

Mærker der er værd at holde øje med

Hvis du allerede har erfaring med recovery boots, kan det være, du har et mærke, som du foretrækker. Men hvis du er ny eller bare nysgerrig på, hvad du skal prøve fremadrettet, så har vi her to mærker, som giver høj værdi for pengene.

YourBoots

your boots recovery boots

YourBoots recovery boots er en dansk virksomhed, som siden 2017 har haft en vision om at bringe billige og effektive resitutions støvler til Danmark. Samtidig har de haft fokus på, at det skal være rart, behageligt og let tilgængeligt for alle atleter og sportsudøvere at anvende disse teknologier.

Derfor finder du nogle af markedets mest prisvenlige modeller hos YourBoots. Derfor tøver YourBoots heller ikke med at give dig prisgaranti på deres modeller. Modellerne fås i forskellige varianter (fra basis til topklassen), og du får altid masser af lækkert ekstraudstyr med, når du vælger kompressionsstøvler fra YourBoots. Leveringen er hurtig (1-2 hverdage), så du ikke behøver vente længe med at gå i gang med brugen af dine egne støvler.

Hvis du gerne vil have gode og prisbevidste recovery boots fra Danmark, så bør du holde øje med YourBoots.

Tjek deres priser her ⏩

Optima Sport

optima sport recovery boots

Optima Sport er endnu et virkelig stærkt dansk brand. Her er der tale om recovery boots i Danmark fra forhandlere, som virkelig ved, hvad de taler om. Optima Sport er nemlig stiftet af Kasper Juhl Rugholm og Heine Toft Kristiansen fra Vejle, som dyrker henholdsvis triatlon og løb på højt plan.

Med Optima Sport Recovery boots får du en oplevelse, der er lidt udover det sædvanlige. De samarbejder allerede med topeliteudøvere fra både Danmark og udland. Blandt disse atleter kan blandt andet nævnes den danske bokser Patrick Nielsen og den svenske mellemdistanceløber Lovisa Lindh.

Med støvler fra Optima Sport får du altid gratis fragt, 24 måneders reklamationsret og prismatch. Prismatch er din garanti for den bedste pris på markedet. Det betyder kort sagt, at hvis du finder produkter med samme specifikationer billigere et andet sted, matcher de prisen og giver dig oven i købet 5% rabat yderligere på konkurrentens pris. Som en ekstra bonus får du mulighed for at prøve støvlerne af i en uge for at se om de passer dig. Hvis ikke de gør det, kan du blot sende dem retur og få det fulde beløb refunderet.

Tjek deres priser her ⏩

FAQ

Hvad er recovery boots?

Recovery boots er en form for kompressionsbukser, som kan afhjælpe væskeophobning og muskelømhed i benene efter virkelig hård træning. De er baseret på og anvender kompressionsteknologi (tryk), som tvinger overskydende lymfevæske tilbage i kroppen og væk fra benene. På denne måde stimuleres lymfesystemet og væske og ømhed aftager.

Selvom recovery boots ikke er en certificeret medicinsk behandling, anvender de samme teknikker som ved kompressionsterapi.

Hvorfor skal du bruge dem?

Du skal anvende recovery boots, hvis du ønsker hurtigere restitution mellem dine træningssessioner. Særligt er de relevante for dig, som ofte døjer med voldsom væskeophobning og tunge, urolige ben efter træning. Denne teknologi kan tilbyde dig, hvad der svarer til 24-48 timers restitution ved blot en halv times behandling.

Hvad skal du overveje inden køb?

Inden du køber, skal du som udgangspunkt overveje, hvor stort dit behov er (altså hvor ofte du skal bruge støvlerne), hvor avancerede de skal være (antal programmer, antal kamre og for eksempel både drænage og massage), samt hvor stort dit budget er.

Vi håber, at du med denne guide er blevet klogere på, hvilke forskellige modeller af recovery boots, som der findes på markedet i dag. Samtidig håber vi, at du nu ved mere om, hvilke modeller, der passer til din livsstil og dine behov, samt hvad du kan forvente ved brug af disse.