xyz122.jpg

0 af dem der mangler inspiration til hvordan du kan komme i gang med træningen, eller hvordan du kan variere lidt, så kunne du overveje et træningsprogram.

 Massage

Et program der er tilpasset efter dine behov

Med et træningsprogram fra en personlig træner, kan du få de øvelser der passer præcis til dig, og dine evner. Programmet er tilpasset dig, og derfor vil du få et optimalt resultat, hvis du følger det. Nogen evner at sætte programmet sammen selv, men det anbefales at du snakker med en personlig træner, som har forstand på den slags. Den træner vil også kunne vise dig hvordan du skal lave øvelserne, og hvad du skal gøre for at undgå skader. Ligeledes vil træneren også kunne fortælle dig, hvis du er klar til at ændre i programmet, fx at øge enten vægt eller antal gentagelser. 

Massage til den trætte krop

En gang i mellem kan det være rart at gøre lidt ekstra for sig selv. Efter en god træning, kan musklerne være godt ømme, også selvom du strækker rigtigt ud. Her kunne det være værd med en god massage, hvor du virkelig får masseret musklerne godt igennem. En kombination af træning og massage, ville helt sikkert resultere i ren afslapning efterfølgende. 

 Frisoer

Prikken over i’et 

Når du så er kommet i god form og du skal vise dig frem, hvorfor så ikke lige få fikset frisuren? Det kan en frisør Risskov hjælpe med. Vedkommende vil kunne hjælpe dig med tips og tricks til, hvordan du sætter håret og styler det. Det kan også være at frisøren kan foreslå en helt ny frisure, som du ikke selv havde tænkt på før. Nogle gange skal man bare springe ud i det, og prøve noget nyt. En frisørbehandling vil under alle omstændigheder være godt for dit hår, da det bliver plejet og nusset om. Det er tale om ren selvforkælelse.