xyz122.jpg

Mange vælger at dyrke sport i et træningscenter. Det er en fin måde at dyrke motion på, og det er sundt at få rørt sig. Dog er det ikke nødvendigvis den bedste måde at gøre det på. For man bruger kunstige ting, som ikke har så meget sjæl. I stedet for kan man overveje, om ikke man kan bruge naturens egne elementer til at dyrke sport. 

I stedet for at svede på en måtte med nogle vægte, kan man tage ud i naturen og finde mange af de samme ting og bruge dem i stedet. Er man vant til at lave yoga derhjemme, bruger man formentligt en måtte. Det er også behageligt, men man kan dog også blot gå udenfor. Der findes nemlig mange bløde græsarealer, som er oplagte at dyrke yoga i. Ofte finder man ud af, at det faktisk er mere behageligt at dyrke yoga på græs end på en måtte. 

yogapose

Hop op og brug dine klatrearme

Det er ikke kun, når du skal dyrke yoga, at du kan bruge naturen til din fordel. For skal du klatre kan du også få rigtig meget ud af at bruge naturen. Måske er du vant til at klatre indenfor på en klatrevæg. Det er også en fin måde at øve sig på. Men der er ingen tvivl om, at når du klatrer på rigtige klipper, så får du langt mere ud af det. 

Det er også altid langt mere tilfredsstillende at bruge naturens elementer end en almindelig klatrevæg. For så føler man sig automatisk stærkere. Det kan endda være, at man går rundt og tænker, at man kunne tage på en sjov og udfordrende overlevelsestur i naturen. Hvis man kan klatre og bruge naturen til sin fordel, er det en god ide. 

Et helt almindeligt underlag i naturen kan også bruges til mange ting. Alle stedet kan du for eksempel løbe en dejlig tur. Hvis du er i skoven, kan du bruge den dejlige bløde skovbund til at løbe på. Hvis du er på stranden, kan du løbe på det dejlige sand, hvilket er med til at gøre, at du får rørt dig, når du er på stranden. 

Er du i udlandet kan det også være, at du er heldig, at der er en vulkan eller et bjerg, du kan bestige. Det er en smart ting for dig, der ønsker at tabe dig samtidig med, at du dyrker motion og har det sjovt.

meditation

Vandet er din ven til motion

Et element, som også er meget essentielt, når det kommer til at bevæge sig, er naturligvis vand. For vand er et af de elementer, som egner sig bedst til at bevæge sig meget. Kan du svømme, er det oplagt at bruge en sø eller havet til at svømme en tur. Det er godt for både dig og din krop. 

Kan du ikke finde ud af at svømme, kan du starte med at gå rundt i vandet, hvor det ikke er så dybt. Du kan købe nogle badesko, hvis der er mange klipper, som kan gøre, at du får ødelagt dine fødder. At gå rundt i vandet og kigge på fisk og nyde den lette brise kan også være fantastisk. Især hvis det er meget varmt udenfor, kan det være dejligt at komme lidt i vandet, så man bliver kølet af på en ordentlig måde.