xyz122.jpg

Det at gå med ur kan faktisk give meget overskud i hverdagen. Det er i dag normalt have mange ting på sin telefon, inklusivt dit ur. Man kan hurtigt blive fanget af mobilens mange andre apps og nyheder, selvom man egentlig kun skulle tjekke tiden. Nogen gange har man brug for luft og en pause fra mobilen. Med et ur omkring håndleddet har man altid tiden lige ved hånden, uden man skal til at hive mobilen frem. Man har altid styr på tiden, så man får et overskud når man ved hvor lang tid man har til ting.

Læs mere her om grunde til, hvorfor man det er en god ide at gå med ur når du træner og hvordan et Seiko ur kan give dig overskud. 

mountainbike

 

Hjælp til sporten

Når du dyrker sport kan det faktisk være smart at have et ur på sig. Det kan hjælpe dig med at holde styr på tiden for det første, men også hjælpe dig med holde styr på din aktivitet. F.eks når man laver intervaltræning, så kan det rart at have et ur om håndleddet frem for en mobil i hånden. Der er et armbåndsur nemlig funktionelt og nemt. Man kan bedre fokusere, fordi man ikke bliver distraheret af sin telefon i hånden. 

Med et Seiko ur du får mere overblik og tid til træningen. Med det får man også mere overskud og ro i hovedet

Giver motivation 

Det et ur især kan hjælpe med at give dig motivation, hvis du har lidt svært med komme i gang eller ikke rigtig føler der er tid til det. Når man f.eks beslutter at købe sig et Seiko ur så kan det også hjælpe en med, at beslutte sig til at komme i gang med den mere aktive livsstil. 

Der kan nemlig være noget symbolsk over at købe sig et ur når man vil til, at i gang med træne. Det kan give en viljen til at begynde i fitness eller komme i gang med cykel. Hvis man beslutter sig for at man vil købe et godt ur, så kan man også beslutte sig for prøve noget nyt.

Armbåndsur

Hvad er Seiko 

Seiko ure stammer fra Japan helt tilbage fra 1800-tallet. Seiko går altid op i at være et skridt foran, når det kommer til teknologi og kvalitet. Så du kan være sikker på at, hvis du beslutter dig for at købe et ur fra Seiko at du vil få et holdbart og velfungerende ur, de næste mange år. De er nemlig et førende brand med sub-brands. 

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om Seiko og kigge på de ure de tilbyder ,så kan du klikke her.