xyz122.jpg

Corona, corona, corona. Der kan snart ikke være et menneske, som ikke er ved at blive træt af at høre det ord. Vi vender alle sammen øjne, når vi hører ordet i tv eller i privaten. 

Og det tyder desværre på, at vi må vente lidt med at afskaffe ordet, for corona bliver aktuelt også i det ny år. Godt nok er der en virus på vej, men det tager noget tid, før vi alle kan få glæde af den. 

I mellemtiden må du holde dig så aktiv, glad og ved godt mod. Det er virkelig vigtig at holde især motionen ved lige. For motion gør os glade, ved godt mod og holde os aktive. 

Motion_for_hele_familien

Kom ud i det fri eller træn derhjemme

En glædelig nyhed i år på for de mange kostvejledere er, at julefrokosten og den fede mad ikke bliver lige så aktuel i år, som den har været de sidste mange år. 

Vi skal ikke ud til julefrokoster og drikke os fulde, spise til vi revner eller noget tredje. Vi skal blive derhjemme med den tætte familie og holde lang juleferie med masser af julehygge. 

Den lange juleferie med den lange julehygge kunne jo gå hen at blive en smule småkedelige, og her skal du tage muligheden for løbeskoene på. 

Nogle familier kommer det mere umiddelbart og altså nemmere til den, at der lige blive sparket noget bold eller løbet om kap. Det kunne være i år, hvor du fik indført en fysisk juleaktivitet i din familie. 

I visse familier vil den med garanti møde modstand, men sikkert er det, at du ikke er den eneste, der har tænkt på det. For vi mangler virkelig motion, når klubberne og centrene holder tvangslukket. 

I år må vi selv kommer i haven, selv besøge fodboldbanen, selv tage en løbetur eller en lang gåtur. 

Husk at mindske smitten!

Og selv nu, hvor planerne om en glad juletid med aktivitet, begynder at vinde indpas i din hjerne, må der igen nævnes den ubarmhjertige sygdom. 

For selvom vi skal holde hinanden ved ilden rent, så skal vi også huske at stoppe smitte. Det går ikke, at der samles for mange selv ikke til løbeturen eller fodboldkampen. 

Hvis vi gerne vil have den, har pandemi stoppet, så skal vi ikke bare gøre, som vi har lyst til, for det kommer jo en vaccine snart. Vi skal hjælpe vaccinen, som vi hjælper hinanden. 

Smitten stoppes ved, at vi mindsker muligheden for smitte.  

Munter_løbetur

Vi lider alle sammen under restriktionerne

En tanke, der måske kan hjælper dig lidt, når du bare ikke gider den her isolation mere, er, at det er os alle sammen. 

Vi er alle sammen trætte af smitten. Vi glæder os alle sammen til at komme ud at mødes igen. Vi står sammen og kommer godt igennem selv denne sure krise.