xyz122.jpg

Når folk ønsker at komme i form, er der mange, der tror, at det er noget, man kan gøre fra den ene dag til den anden. De vågner måske op en dag og vil komme i form og løber derfor en tur. Det gør de måske et par gange, og det regner de så med virker. Her vil mange mennesker dog blive meget skuffede. For der skal naturligvis meget mere til at komme i god form. 

Ønsker man blot at røre sig en smule mere, end man plejer er det en fin måde at gøre det på. Plejer man at lave absolut ingenting, så er det selvfølgelig bedre at løbe en tur end slet ikke at gøre noget. For som man siger i træningsverdenen: “Den bedste motion er den, der bliver gjort!”. 

Men hvis du virkeligt vil i form så skal du have en holistisk tilgang til din træning. For så skal du både tænke på din cardiotræning, styrketræning og din kost. I det følgende kan du læse mere om disse tre elementer. 

Kvindelig jogger

Start med kosten

Det er en god ide at starte med kosten. Der er mange, der slet ikke tænker på, at det er en god ide at ændre kosten, men det er det i høj grad. Det er vigtigt, at man får rigtig mange fibre og mange kulhydrater. Mens man styrketræner er det selvfølgelig også vigtigt, at man får nogle proteiner. Det er meget forskelligt, hvilken kost der er bedst for en. Ønsker man at komme i god form samtidig med, at man ønsker en stærk og trænet krop, kan man eventuelt begynde at spise proteinpulver. Det er en meget effektiv måde at få store muskler på. 

Det kan være dyrt at skulle købe meget proteinpulver, men med et lån kan det lade sig gøre. Lån penge billigt og nyd, at du pludseligt har rigtig mange penge mellem hænderne. Det gør, at du både har flere penge til træning og til god kost, som styrker dig og din krop. 

Kvinde der træner

En stærk krop kommer bedre i form

Er man ikke vant til at røre sin krop på nogen måde, er det en god ide at starte med noget styrketræning. For det vil gøre, at kroppen bliver stærkere og mere modstandsdygtig. Det gør, at man bedre kan løbe og komme i gang med anden cardio træning, når det er tid til det. Det vil sige, at det er en ide at melde sig ind i et fitnesscenter og udforske de maskiner, de har her. For på den måde kan man meget bedre komme i god form, og det kan man endda gøre i trygge rammer. Kender man andre, der er vilde med styrketræning, kan man starte sammen med dem og gøre det til en social ting.