xyz122.jpg

Rigtig mange danskere dyrker en eller anden form for sport. Det kan være golf, ridning eller det relativt nye padel tennis. Der er flere aspekter involveret, når du vælger en sport. Dels er der selvfølgelig passionen, men tilgængeligheden af sporten kan også have en afgørende indflydelse på valget af sportsgren. 

Hvis du f.eks. skal køre langt for at komme til en hal eller bane, hvor man kan dyrke padel tennis eller til en bane, så kan mange være tilbøjelige til, ikke at vælge den sport. Især hvis man ikke har en bil. Er passionen imidlertid for stærk, så kan man overveje et billigt billån, så du kan komme afsted til sin sportsgren. Det rette billån kan give dig en større frihed i din hverdag, så du hurtigt og sikkert kan komme afsted til de danske padel tennis baner. 

Hvordan finder du et billigt billån?

Når du har besluttet, at padel tennis skal være din sport, men mangler et transportmiddel, så kan du overveje et billigt billån. Ét af de steder, hvor du kan finde et billigt billån, er hos LendMe, som er Danmarks største sammenligningstjeneste for lån. Her kan du finde en lang række forskellige onlinebanker. Onlinebanker har en meget konkurrencedygtig rente, da de er specialiseret i udlån, og ikke har udgifter til fysiske filialer. Renten starter på 3,49%.  

Du bør altid sammenligne lån online, så du får den bedste pris på dit billån. Forskellen på prisen for lån er op imod 5,5 gange så stor, viser en objektiv gennemgang af 25 bankers priser. 

Når du vælger billån

Når du skal vælge billån, skal du overveje, hvor meget du har råd til at betale om måneden. Dette afhænger af din indkomst og dine faste udgifter. Hos LendMe, som er Danmarks største formidler af lån, får du hurtigt et overblik over lånemarkedet, fordi LendMe samarbejder med en lang række banker, hvorfor du nemt og hurtigt kan indhente lånetilbud og sammenligne dine muligheder. Det er enkelt at søge om et lån, du sender din ansøgning afsted online og kort efter har du nogle tilbud, som du kan vurdere. Det er  100% gratis og uforpligtende at sammenligne tilbud og søge lån hos LendMe.

Overvej samkørsel

Når du skal afsted til din padel tennis, kan du overveje, at tilbyde dine medspillere samkørsel, hermed får du også et tilskud til økonomien, og I kan drøfte strategi og kampe i bilen undervejs til og hjem fra banen. Med en bil får du også mulighed for at besøge de mange nye padel tennis baner, der popper op i Danmark og tage til turneringer, og hermed få et større indblik i denne nye sportsgren.