xyz122.jpg

Er du også bidt af badminton? Så kan du læse med her, hvor vi giver dig en udførlig guide til, hvordan du kan streame Viktor Axelsens kampe live. På den måde behøver du ikke gå glip af eneste kamp! Find Viktor Axelsen live stream her.

Der er ingen tvivl om, at Viktor Axelsen er Danmarks bedste badmintonspiller. Faktisk er han også en af de bedste i verden. Både i 2021 og 2022 blev den folkekære fynbo kåret til den bedste spiller i verden! Og festen stopper ikke her. Faktisk har han vundet det meste en badmintonspiller kan vinde, så som EM, VM og ad flere omgange All England. Og minsandten om han ikke også har vundet OL i 2020 i herresingle.

Han startede sin badmintonkarriere tidligt og blev allerede som 16-årig U19-verdensmester i single, som den første europæer nogensinde. Så var takten ligesom lagt og karrieren har kun taget fart siden da.

Sådan kommer du gang med at streame

Hvis du er badminton-fan og absolut ikke vil gå glip af en eneste kamp, så kan du følge guiden her:

  • Gå ind på Bet365.dk
  • Opret en konto og log ind
  • Indsæt penge på din spilkonto
  • Gå til Sport og vælg Badminton – find derefter Viktor Axelsons kampe i oversigten.
  • Vælg hvilken kamp, du gerne vil se.

Hvis du følger ovenstående guide, så har du mulighed for at se Viktor Axelsen i en live stream. Det er da nemt!

Det er gratis i den forstand, at du skal have penge på din spilkonto for at kunne se kampene. Der er ikke noget abonnement forbundet med live streaming og det er ganske lovligt!

Vidste du det om Viktor Axelsen?

Viktor Axelsen spiller i øjeblikket på et historisk højt niveau. Han er altid ihærdig og perfektionistisk. Og så bliver han bare bedre og bedre som årene går. Og du er altid garanteret god underholdning, når du ser ham spille – han er nemlig kompromisløs i sin spillestil og angriber sine modstandere med højt tempo og konstante angreb. Det du måske ikke ved om den danske badmintonspiller er, at han faktisk taler flydende mandarin. Det begyndte han nemlig at lære i 2014.

Senest har han spillet VM, hvilket dog ikke gik helt efter forventningerne. Viktor Axelsen måtte se sig slået af indiske Prannoy i kvartfinalen og måtte forlade VM tomhændet. Slået på hjemmebane i Royal Arena. Forhåbningerne var ellers store, da verdensetteren skulle møde nummer 9 på verdensranglisten, men Viktor Axelsen tabte flere vigtige dueller. Prannoy aflæste Axelsens angreb og tvang spillet i dybden – og på den måde stressede han Axelsen både fysisk og mentalt. Hvilket i sidste ende betød, at Viktor Axelsen noget overraskende måtte forlade VM. At forlade VM i en kvartfinale falder formentlig ikke i god jord hos verdensetteren – for Viktor Axelsen hader at tabe og er et stort konkurrencemenneske. 

Til daglig bor Viktor Axelsen i Dubai sammen med sin familie. Han flyttede i 2021 og bliver primært trænet af sin svigerfar, som er far til badmintonspilleren Natalia Koch Rohde. Parret har to børn sammen.