xyz122.jpg

Det er ingen hemmelighed, at vi lever i en verden, hvor fitness er blevet in igen efter den helt store bølge tilbage i 80´erne. Derfor lever de fleste danskere ganske sundt og i velbehag. Vi glemmer dog en detalje. Vi holder os ikke kun sunde med fysisk aktivitet og nærende kost. Vi holder os lige så vel sunde med det vi sætter på vores hud og lader kroppen indtage. Det handler om cremer, skotøj og det stof vores tøj er i. Læs med herunder, hvordan du holder dig sund udover de fysiske parametre.

Undgå unødige kemikalier

I hverdagen er vi alle i kontakt med en masse unødvendige og ikke mindst usunde kemikalier. Vi glemmer det bare, da alle disse produkter en del af vores hverdag. Det er i stor stil de produkter, som hører til personlig pleje, tøjstoffer, elektronik og plastik. Listen kan blive lang. De få grønne tips kan hjælpe dig til at undgå kemikalier i hverdagen, som kan være skadende for dig. Hvis du f.eks. farver meget hår, da vil du blive mere disponibel for at optage former for allergier i din hud. Et godt tip, er at læse på etiketterne af de produkter som du bruger. Vær særligt opmærksom på hormonforstyrrende stoffer, der kan være kræftfremkaldende.

Bæredygtigt tøj til fremtiden

I takt med fokus på den generelle folkesundhed, er der ligeledes kommet et stigende fokus på valget af det tøj vi bærer. Bambustøj er tøjet til fremtiden. For det første er det blødt og lækkert at have på, det er miljøvenligt fremstillet og i langt de fleste tilfælde økologisk. For det andet, så er bambus rigtigt godt for din hud, da det er åndbart og har en ekstra svedabsorberende effekt. F.eks. kan du få Sweatpants til mænd der giver dig den lækreste blanding af kvalitet, bæredygtighed og komfort. Det er træningsbuksen til dig, som sætter pris på ekstra luksuriøsest i hverdagen.

Miljøvenlig livsstil

Det er ikke blot i tøjet du kan sørge for at blive mere miljøvenlig i din hverdag. Specielt er kød meget forurenende, hvor flere og flere vælger at blive vegeterer. Kan du ikke helt undvære det saftige kød i din hverdag, så kan du nøjes med kødfrie dage på madplanen, så du mindsker dit forbrug. Andre metoder til en mere miljøvenlig hverdag kan være at anskaffe dig en masse solceller, som kan tilføre strøm til dit hus. Det kan ligeledes være, at du har købt dig en el-bil, som er det helt store hit inden for de klimavenlige valg.