xyz122.jpg

For rigtig mange mænd er deres hår en stor del af deres identifikation, selvopfattelse og måske også af selvtilliden. Både på sportsbanen og udenfor. Derfor kan det give god mening af få lavet en hårtransplantation, når hårvæksten bliver sparsom.

Hvad er en hårtransplantation?

Overvejer du at få genskabt det hår, som du har mistet, så er en hårtransplantation måske en mulighed for dig. Det kan i hvert fald være effektivt og er supersikkert. I princippet er en hårtransplantation det at en ekspert på området flytter hårsække fra et område, hvor håret bliver ved med at vokse til det sted, hvor du mangler hår. De omplantet hårsække bliver dermed ved med at vokse de steder, hvor de plantet, og du opnår dermed hårpragt på nye områder.

Hår

Den mest sikre metode

Der findes på markedet en lang række produkter, som kan benyttes i kampen mod hårtab. Og det er muligt at opnå gode resultater på denne måde. Der er dog ingen garanti for at de virker på alle mennesker. Men det går en hårtransplantation. En transplantation er den mest sikre metode til at opnår nye områder med hår på dit hoved. Og så er det sikkert at de nye områder med hår vil vokse resten af din levetid.

Få alle aldre

Du skal ikke have opnået en speciel alder for at få gavn af at få lavet en hårtransplantation. Det er i princippet for alle aldre. Der er mange yngre mænd, der er ked af en høj hårgrænse eller en begyndende måne. Så kan det give god mening af få lavet en hårtransplantation. Og så kan det måske være en god ide at få lavet endnu en transplantation efter nogle år i de områder, hvor du har mistet hår senere i livet.

Tager blot seks til otte timer

Det er sandsynligvis mindre omfattende at få foretaget en hårtransplantation end du forestiller dig. Det tager faktisk blot et sted mellem seks og otte timer. Inden skal der dig være styr på hvor din evt. nye hårlinie skal gå. Det er vigtigt at du sammen med den person, der skal foretage transplantationen, finde en løsning, der kommer til at se naturlig ud i forhold til dit udseende.

Nyt hår

Bedøvet

Under selve din hårtransplantation bliver du bedøvet i din hårdbund, så du ikke mærker noget i forløbet. I den første halvdel af forløbet arbejdes der med at fjerne hårdsække fra de områder, hvor du har nok hår. Efter en pause skal disse hårsække så indsættes på det valgte område.

Find det bedste sted til dit behov

Når du skal finde det bedste sted til at få foretaget en hårtransplantation, der passer til dit behov er det vigtigt at lave noget research for at undersøge på netop de parametre, der er vigtige for dig. Anmeldelser og personlige beskrivelser er naturligvis et godt sted at starte. Og så er metoden og prisen også noget, du bør undersøge, så du er helt sikker på at du bliver rigtig glad for dit nye hår.