xyz122.jpg

Med tiden ændre både kroppen og ansigtet sig. Og det er ikke kun kvinder, der oplever løsere hud eller utilfredshed med deres krop. Både mænd og kvinder oplever, at deres krop ændrer sig gennem årene. Måske oplever man, at ens øjenlåg er begyndt at hænge mere, eller måske man synes, at ens hud er blevet for slap. Det er helt naturligt, at man oplever utilfredshed eller gener ved sin nye krop. Livet er kort og i hvert fald for kort til at gå og have det dårligt med sig selv. Ved plastikkirurgi i Roskilde er man i trygge og erfarne hænder.

Deres specialister har over 30 års erfaring med at behandle både øvre og nedre øjenlågsgener. Deres specialister kan hjælpe dig med at få det ydre, du drømmer om. Hvis du vil af med tunge øjenlåg eller poser under øjnene, kan de være behjælpelige. Det gælder selvfølgelig ikke kun øjenlåg. Det gælder også for læber, ansigtsløft, rynkereduktion og meget mere. 

Kroppen du drømmer om

Roskilde Privathospital udfører også plastikkirurgi på kroppen. Behandlinger som fedtsugning, hudreduktion, baldeforstørrelse og brystforstørrelse tilbyder de også. Som kvinde kan man også få lavet det populære indgreb “mommy makeover”. Det er typisk en kombination af brystoperation og en maveplastik. Den hedder “mommy makeover”, da den er for kvinder, der har født, og som vil genfinde glæden ved deres “nye” krop.

Kroppen ændrer sig meget efter en fødsel, og for nogle er det svært at føle sig tilpas igen, og derfor kan man få skræddersyet en behandling, der passer til én. Så kan du få den krop, du savner og drømmer om. Det er en stor beslutning, når man vælger at få lavet indgreb på sin krop, og derfor er det vigtigt, at få talt grundigt med en kirurg. På den måde kan I sammen finde frem til den løsning, der giver allerbedst mening for dig og din drøm. 

Specialister med omhu og etik

Roskilde Privathospital har eksisteret siden 1994, og hospitalet drives og ejes af speciallægen Anna Jørgensen. På Roskilde Privathospital tilbyder kirurgerne operationer som de er specialister i. Privathospitalet har lokaler i en gennemrenoveret herskabsvilla, hvor patienter vil opleve sikkerhed og behagelige omgivelser. På privathospitalet finder du specialister indenfor plastikkirurgi, gynækologi og ortopædkirurgi.

Roskilde Privathospital er et af de førende privathospitaler indenfor brystforstørrelse, brystløft, øjenlågsoperation, fedtsugning og rynkebehandling. Det er de, fordi deres værdier er i orden. Roskilde Privathospital har gennemgået akkreditering i henhold til den danske kvalitetsmodel uden anmærkninger. Det betyder altså, at de har højeste kvalitet indenfor læge- og personalefagligt niveau, udstyr, sikkerhed.