xyz122.jpg

I en hverdag, der ofte er præget af travlhed og hurtige, overfladiske interaktioner kan man let komme til at tage de mere meningsfulde relationer for givet. Derfor er det vigtigt at, fra tid til anden, minde dine nærmeste om, at du tænker på dem. Måske savner du en ven eller et familiemedlem du ikke har set længe, måske vil du sende en jule- eller fødselsdagshilsen. Uanset hvad er det vigtig at sætte tid af til at sende vedkommende en personlig hilsen, og en måde at gøre det på er ved at sende dem et brev. Læs videre for at få inspiration til hvordan du skriver og sender en personlig hilsen og hvorfor det er vigtigt at tage sig tid til netop det. 

Sæt pen til papiret 

En personlig hilsen kan leveres på mange måder og gennem mange medier, men en af de mest personlige former for hilsner er brevet. Det er, i sin nature, noget helt særligt. Der er en helt speciel glæde forbundet med at modtage et brev i postkassen, der ikke er den sædvanlige regning, men i stedet en kuvert adresseret specielt til én selv, komplet med en håndskrevet adresse og frimærke. Selvom brevet i sig selv er det vigtigste i den personlige hilsen må man dog heller ikke glemme det ydre. Kuverter kan købes i et hav af forskellige størrelser, farver, materialer og tykkelser, og du kan uden tvivl finde en, der passer til dit formål. Hvis du er den bæredygtige type kan du finde en kuvert i genbrugsmaterialer, og hvis du vil skabe et sjovt og farverigt indtryk kan du købe kuverter i alle regnbuens farver.   

Personligt præg 

For at glæde dine nærmeste og gøre din hilsen så personligt som mulig er det også vigtigt at sætte et personligt præg. Det kan både være gennem beskeden i sig selv, der kan se tilbage på et fælles minde, ønske tillykke på en mærkedag eller blot sige, at du savner modtageren, men også gennem brevets overordnede udtryk. For at brevet skiller sig ud fra resten kan du, for eksempel, sprøjte lidt parfume på brevet, sætte nogle sjove klistermærker på kuverten, eller vedlægge et minde i form af et fotografi eller noget andet, der får modtageren til at tænke på dig. Det kan også være, at du vil putte noget pynt i selve kuverten – kun fantasien sætter grænser.

Tilbage til en anden tid 

At skrive et brev, putte det i kuverten, sætte frimærke i hjørnet og lægge det i den nærmeste postkasse kan også lede tankerne på en anden tid. I en verden hvor teknologi og sociale medier har taget over kan det være rart at vende tilbage til en tid, hvor alting gik i et langsommere tempo. Det kan brevet hjælpe med. Dét at skrive og sende et brev er nemlig en eftertænksom og tidskrævende handlings, der kræver, at både afsendreen og modtagerne sætter hverdagen på pause for enten at skrive eller læse en personlig hilsen.