xyz122.jpg

Det er sundt og vigtigt for børn at være aktive og få frisk luft. I dag er mange børn mere interesseret i at spille med deres venner på deres computer, hvilket betyder, at de ikke kommer særlig meget udenfor. Selvom det er rart med en masse venner online, så er det stadig rart at se ens barn løbe rundt udenfor med sine bedste venner. 

Her kan du læse mere om, hvorfor du skal have en trampolin i haven. 

dreng som hopper på en trampolin

Gør haven sjovere for dit barn 

Man kan ikke komme udenom, at en trampolin er super sjov at hoppe på. Derfor er trampoliner super populære blandt børnefamilier. Hvis man har en trampolin ude i haven, så ser man tit, at ens børn er mere motiveret til at komme udenfor for at lege og hoppe på den. 

Udover at det er super sjovt at hoppe rundt på en trampolin, så er det også sundt. Det er ikke ligesom at løbe eller gå en tur, hvor man ikke glemmer på samme måde, at man er aktiv, fordi man har det sjovt. 

Selvom det skal være sjovt for dit barn, så skal du være opmærksom på, at de bruger trampolinen på sikker vis. Når du køber en trampolin, så kan det være en god ide at lære dine børn om de gode hopperåd. 

Hvilken trampolin skal man vælge?

Der findes mange forskellige typer af trampoliner. Hvilken type, som er bedst, kommer tit an på, hvor store dine børn er, og hvordan jeres have ser ud. Hvis der er en stor have til jeres hus, så har I selvfølgelig mulighed for at vælge en større trampolin. Hvis du har mindre børn, så kan måske være en god ide at vælge en mindre trampolin, selvom der er plads til en som er større. 

Derudover vil man gerne have en trampolin, som er så sikker som overhovedet muligt, så dit barn ikke kommer til skade, når de bruger den. Det kan være en god ide at kigge på en trampolin som har været bedst i test, så man er sikker på, at den er af ordentlig kvalitet. 

pige som kigger ind i kamerat

Skal du grave din trampolin ned?

Når man køber en trampolin, så er der tit spørgsmålet om, hvorvidt man skal grave den ned eller ej. Det er helt klart mere arbejde at grave trampolinen ned, men det er også tit mere sikkert. Det skyldes, at hvis dit barn skulle falde ned fra trampolinen, så er der ikke særlig langt ned, når den er gravet ned. 

Det er dog ikke alle trampoliner, som man må grave ned. Så hvis du gerne vil have en nedgravet trampolin, så er det vigtigt, at du vælger en model som er lavet til det. Der står typisk på trampolinen, om den skal graves ned eller ej. Hvis du vælger en trampolin som skal graves ned, så skal du være opmærksom på, at den skal nedgraves og typisk ikke må stå ovenpå græsset.