xyz122.jpg

Racerkørere i dag er nogle af verdens bedste atleter. Og det er der en række gode grunde til. Under et Formel 1 løb skal kørerne nemlig både kunne håndtere høje temperaturer i pitten, store g-påvirkninger, og meget andet. 

Man skulle ikke umiddelbart tro, at det at sidde i en racerbil og køre rundt i ca. 1,5 time på en racerbane skulle være særlig hårdt for kroppen. Men faktisk er det meget fysisk hårdt og krævende at køre i en Formel 1 racer. Her skal hver eneste muskel i kroppen tilpasse sig de strenge forhold, som kørerne er under, når de kører ude på banen i en Formel 1 racerbil. Derfor er racerkørere i dag også nogle af verdens bedste top-atleter, og de skal både have styrke og god udholdenhed for at kunne håndtere de store g-påvirkninger, som de udsættes for i raceren. I dag kører man også Formel 1 i hele verden, også i lande med høje dagtemperaturer. Kørerne skal derfor også kunne klare en ekstrem varme. Under et enkelt løb kan en racerkører faktisk svede flere kg af sin kropsvægt ud!

Racerkører er blandt nogle af verdens top-atleter 

Alle de racerkører, som man ser i Formel 1 Grand Prix’er i dag, bl.a. danske Kevin Magnussen, Max Verstappen og Lewis Hamilton, er nødt til at træne både styrketræning og konditionstræning stort set hver eneste dag for at følge med. Nogle af de mest populære former for konditionstræning for racerkører er bl.a. svømning, løb eller cykling. Styrketræning er ligeså vigtig som det at øge konditionen, og har det formål at træne kørerens nakke, hals og skuldermuskulatur. Musklerne skal nemlig kunne holde ud at bære vægten af førerens hoved og hjelm under et Formel 1 løb, og musklerne i armene skal være stærke nok til at racerkørerne kan have fuld kontrol over bilen i hele tidsrummet. Når du spiller på Formel 1, kan du spille på næsten enhver lille detalje. Det kan derfor også være brugbart at kende til kørerens fysik, racerbilens hastighed og udformning, eller hvor man finder de bedste Formel 1 odds online. Med bet365 bonuskode kan du komme godt i gang med at finde gode bonusser og attraktive kampagnetilbud til Formel 1.

En stram madplan 

De fleste racerkører følger også en stram madplan ved siden af den fysiske træning. Det er nemlig en god idé at holde kropsvægten nede, og derfor undgå fx hurtige kulhydrater. Flere spiser mad som indeholder mange proteiner og nødder og fed fisk, udover frugt og grønt. Inden Formel 1-kvalifikationer forsøger kørerne at være så lette som muligt, og bagefter må de gerne spise lidt ekstra, da de som regel taber et par kg efter et Grand Prix løb.