xyz122.jpg

Er du vild med at løbe eller cykle lange ture? I så fald ved du sandsynligvis, at det er vigtigt, at du får tilført energi under turen. Til trods for, at der er mange, der ved dette, er der mange, der ikke sørger for at få det gjort.

Der kan være flere grunde til, at man ikke får det gjort, men ofte handler det om, at folk synes, at det er besværligt at skulle have f.eks. en energidrik med. Heldigvis er det ikke nødvendigt, da der findes andre energiprodukter fra f.eks. High5, man kan have med.

Så du ikke må stoppe løbeturen

Hvis du har planer om at løbe meget langt, kan der være behov for at stoppe for at tanke op, hvis du ikke har energiprodukter med på turen. Det er ikke alle, der tænker over dette, og derfor ender det med, at de må indstille deres løbetur, fordi de løber tør for energi.

Vil du være sikker på, at du ikke kommer til at stå i en sådan situation, er det vigtigt, at du husker at have energiprodukter med. Dette kan f.eks. være barer og gels, der er lavet til formålet. De er nemlig relativt kompakte, hvorfor du nemt vil kunne have dem med.

Så du kan præstere bedst muligt

Hvis du begynder at løbe tør for energi på din løbetur, vil det få betydning for, hvor godt et resultat du kan levere. Har du f.eks. tilmeldt dig et maraton, er det meget naturligt, at du gerne vil løbe det i den bedst mulige tid.

For at kunne dette, er du nødt til at forberede dig nøje, og et af de elementer, der spiller ind her, er, at du skal huske at få noget energi med til turen. F.eks. kan du tage gels med fra High5, da de ikke fylder eller vejer meget, men har et højt indhold af energi.

For at hjælpe dine krop

De fleste energiprodukter, der er lavet til løb, er udviklet til at være en både hurtig og vedvarende kilde til energi. Det betyder, at de indeholder en optimal blanding af kulhydrater, der frigives både hurtigt og langsomt, så man får en konstant energitilførsel.

Ved at indtage dette under din løbetur, er du sikker på, at du hjælper din krop med at modstå, hvad du udsætter den for. Dermed vil du også have meget lettere ved at overbevise dig selv om, at du skal blive ved.