xyz122.jpg

Den sidste fredag i november er det Black Friday. Dette er dagen, hvor du har mulighed for at finde nogle af årets bedste tilbud.

Også som sportsudøver er det værd at holde øje med udsalgene på Black Friday. Alt afhængig af hvilken sportsgren der er din foretrukne, kan udgifterne til at dyrke den nemlig være ganske høje. Udgifter, som du kan sænke, hvis du er opmærksom på de aktuelle tilbud.

I denne guide præsenterer vi dig derfor for 4 typer af Black Friday tilbud, som vi vil anbefale, at du holder øje med som aktiv sportsudøver.

1. Senge

Første punkt på listen havde du måske ikke regnet med. For hvorfor skulle en ny seng være særligt relevant for dig som sportsudøver?

Jo, en seng er fundamentet for den gode søvn. Og den gode søvn er fundamentet for den gode sportspræstation. Derfor kan det give rigtig god mening at investere i en ordentlig seng, hvis du ønsker at performe bedre i din foretrukne sportsgren.

Det er desuden værd at bemærke, at sengemarkedet er et marked, hvor der ofte er rigtig mange penge at spare… Og når det er Black Friday er dette naturligvis endnu mere udtalt.

Du kan selv lede efter Black Friday tilbud direkte hos forhandlerne. Alternativt kan du læse en guide som denne, hvor der allerede er samlet en række forhandlere, som kommer til at køre Black Friday udsalg. 

2. Sportstøj

Listens nummer to var nok nemmere at forudsige. For dyrker du sport har du naturligvis brug for noget ordentligt sportstøj.

Forskellige sportsgrene kræver forskelligt tøj. Eksempelvis fodboldsko til fodbold eller indendørssko til badminton. Denne udgift betyder, at indkøbet af tøj faktisk ofte kan være det, som holder os tilbage fra at prøve en ny sportsgren af.

Hermed kan Black Friday agere startskud til, at du får prøvet en sportsgren af, du ellers ikke ville have begivet dig ud i.

Ydermere kan du på Black Friday naturligvis købe nyt tøj til sportsgrene, du allerede dyrker. Hermed bliver det en anelse lækrere at dyrke din favoritsport, hvilket igen kan betyde, at du får mere lyst til at holde dig igang. Dette vil i sidste ende kunne forbedre din præstation på sigt.

3. Sportsudstyr

Hvor sportstøj typisk primært er et spørgsmål om komfort og udseende, kan sportsudstyr i mange tilfælde have en meget mere direkte indvirkning på, hvor godt du præsterer.

Tænk eksempelvis bare på hvor meget det betyder at have den rette ketcher i sportsgrene som squash, badminton eller tennis.

Derfor kan det kun anbefales, at du tjekker priserne på sportsudstyr på Black Friday… Og måske særligt det high-end udstyr du ellers ikke ville have råd til.

4. Kosttilskud

I mange sportsgrene kan kosttilskud – såsom proteinpulver – være en temmelig stor udgift, når vi ser på det fulde år. Kosttilskud er nemlig noget, vi løbende forbruger. Så mens et par proteinbarer i ny og næ måske ikke synes som den store udgift, bliver det i sidste ende ofte til en del penge.

Derfor kan der også være rigtig god ræson i, at du tjekker efter tilbud på de kosttilskud, du har brug for, når det er Black Friday.

Når du så har fundet de rette udsalg, kan du med fordel købe stort ind. Hermed kan du nemlig sikre dig, at du altid har dine foretrukne produkter på lager. 

Forklaring: Hvad er Black Friday?

Black Friday er en tradition, der oprindeligt stammer fra USA, men som nu også er yderst populær her i landet. Black Friday er placeret den sidste fredag i november. I 2020 løber den således eksempelvis af stablen d. 27. november.

Hvert år fyrer landets butikker mange af deres bedste tilbud af under Black Friday. Der kan således være rigtig mange penge at spare, hvis du finder de rette tilbud.

Den bedste måde til at finde de bedste tilbud, når Black Friday rammer os, er at sidde klar, så snart tilbuddene kommer på. Butikkerne har nemlig typisk et stærkt begrænset antal varer, hvor tilbuddene sådan for alvor er gode.