xyz122.jpg

Når uheldet er ude og du pådrager dig en sportsskade er det vigtigt at du ikke nøjes med det næstbedste i forhold til din genoptræning, hvis du gerne vil tilbage i sporten igen. Det er derfor ikke ligegyldigt hvor du vælger at modtage din behandling uanset om der er tale om et genoptræningsprogram eller en operation.

Sikre dig fagpersoner med speciale i din form for skade på et privathospital

Vores krop er vores tempel og det er derfor vigtigt at vi værner om kroppen og gør det bedste der kan gøres for den. Det er oftest også en af de grunde til at vi i første omgang er startet til en sport, hvor vi efterfølgende er blevet vilde med sporten som en livsstil.

Desværre har sport som alle andre ting en hage med sig og det er at vi kan risikere sportsskader på vores kroppe når vi presser os selv til det sidste. Sportsskader kan spænde ben for nogle i forhold til at komme tilbage i nøjagtig det samme spor som inden skaden pådrages, men mange oplever med den rette genoptræning og behandling af skaden, at kunne komme tilbage.

Det er dog ikke ligegyldigt hvilket sted der skal hjælpe dig med det rette forløb efter en sportsskade, er pådraget og det ses derfor at et privathospital med de rette fagpersoner der har speciale i skader som din, er et vigtigt valg at træffe.

Få den rette behandling og genoptræning, så du kan komme tilbage på sporet igen

Når du vælger at få behandling på det rette privathospital, vil du opleve at der bliver gået i dybden med netop din skade. Der er selvfølgelig overordnet set skader som kan samles under den samme paraply, men behandlingerne kan være forskellige alt afhængig af hvad din individuelle situation er.

Adeas er et af de privathospitaler du kan overveje, hvis du har fået pådraget dig en sportsskade. Her findes der nemlig specialister indenfor de forskellige former for sportsskader, for der er stor forskel på om du har f.eks. en skulderskade eller om du korsbåndsskader og det er derfor langt fra den samme fremgangsmåde og genoptræning der er tale om.

Hos et privathospital som Adeas vil du i første omgang få en professionel vurdering af din skade under en konsultation, som du starter med at bestille tid til. Det er her, hvor du finder ud af om der evt. er tale om en operation eller om du kan være heldig at du kan nøjes med at genoptræne dig tilbage til dit gamle sportsjeg.

Få livskvaliteten tilbage på privathospital. Foto: Unsplash

Få speciallæge med mange års erfaring

En operation vil altid være den sidste løsning der vælges som behandlingsform, da der ikke kan undgås at der er tale om risici med denne behandlingsform. Hvis du derfor kan genoptræne din skade så den ikke længere opleves som en skade uden en operation, vil det være den foretrukne behandling.

Hvis du ikke kan komme udenom en operation for at få rettet op på din skade, hvilket er tilfældet for nogle, så er det her igen en fordel at anvende et privathospital, hvor du er sikker på at den kirurg der skal operere dig, har mange års erfaring. Dette er noget der kan forsikres om når du vælger et privathospital som Adeas, for her ansættes der ganske enkelt ikke personale der endnu ikke har den nødvendige erfaring.

Selve opholdet på et privathospital kontra almindeligt hospital skal dog også nævnes, da det for mange er vigtigt at de ikke føler at de er indlagt, hvis der f.eks. skal foretages en operation for at oprette skaden. På privathospitalet vil du opleve at du befinder dig i et miljø hvor du kan slappe af og hvor du desuden kan være helt tryg fordi du fra start til slut vil være i de rette hænder.