Hvem er vi?

Hos Nysport.dk går vi op i at vejlede om de nyeste træningsformer, og vi giver dig fif og gode råd til at booste din muskelstyrke og din sundhed. På vores hjemmeside finder du indlæg, som henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre, der ønsker at skabe en sundere livsstil eller har brug for motivation i forhold til at komme godt i gang med sport og træning.

Vi rådgiver om sport, fitness og sundhed

Vores store passion er træning og sundhed, og det er vores mission at give dig de bedste råd og den dybdegående viden om træningsformer, kosttilskud, sunde kostændringer, sygdomsforebyggelse og meget andet.

Det skal være muligt for alle og enhver at få råd og viden, som passer til individuelle ønsker og hensyn. Derfor finder du indlæg og artikler, som henvender sig både til dig som nybegynder og til dig, som er øvet og erfaren med at dyrke sport.

Vores indlæg har fokus på dig som træningsudøver. Artiklerne er praksisorienterede, og du får gode og nyttige råd, som kan skabe ekstra værdi, når du f.eks. er på udkig efter en ny træningsmaskine, eller når du har brug for at finde det bedste kosttilskud på markedet.

Skab motivation gennem viden

Hos Nysport.dk ved vi, at det ikke altid er nok at have et løbebånd i topkvalitet eller markedets bedste romaskine for at komme godt i gang med en sundere livsstil. Vi ved, at der er brug for at skabe motivation, som kan gøre din træning nemmere og sjovere.

Derfor har vi artikler, der kan fungere som inspirationskilder for dig, så du kan tilrettelægge de bedste træningsforhold.

Der er f.eks. større chance for, at du vedligeholder dit vægttab, når du gør brug af en BMI-beregner i forbindelse med en kostomlægning og livsstilsændring. Og ønsker du at booste din sundhed og styrke dit immunforsvar, har du brug for viden om og gode råd til at gennemføre den bedste udrensningskur.

Hos os kan du få nyttig og brugbar viden om alt fra kalorieberegner over BMI-beregner til detox kur og kosttilskud.

Der er forskel på mennesker og deres behov for at komme i gang med og ikke mindst vedligeholde en sundere livsstil. Du kan gøre brug af de artikler og indlæg, som har relevans for dig og din situation.

Du kan også læse mere nørdede tests- og guides på vores søsterside Findformen.dk.

Nysport.dk henvender sig til fitnessudøvere på alle niveauer

Inspiration, motivation og praksisviden er afgørende elementer, der kan hjælpe dig på vej mod den succesfulde livsstilsændring.

Du kan bruge os til at finde motivationen til at komme i gang med en ny sport, eller du kan bruge vores artikler til at gå på opdagelse i de produkter, som kan gøre din træning mere effektiv og give dig øget udbytte.

Er du nybegynder med fitness og sport, vil vores artikler omkring fedtprocent og kalorieberegner være kilder til inspiration for dig. Disse vil give dig bevidsthed omkring de fødevarer, som hhv. gavner og blokerer for et vægttab.

Er du erfaren med sport og fitness, kan du med sikkerhed finde inspiration til at øge dit træningsudbytte og fremme dine præstationer i vores artikler om kosttilskud.